Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Open dag Kindcentrum Sunte Werfert

  Zakelijk

ELST - Op donderdag 24 oktober is er een open dag op Kindcentrum Sunte Werfert van 9.00 – 13.00 uur. "Deze dag zetten wij voor iedereen de deuren open om kennis te maken met ons Kindcentrum."

"Wij geven u graag een rondleiding. Uiteraard bent u ook welkom om zelf (samen met uw kind) rond te lopen en te kijken naar en mee te doen met de verschillende activiteiten, zoals: Lekker appelflappen bakken in onze keuken; Klimmen en klauteren in onze speelzaal; Lezen en voorgelezen worden in onze bibliotheek."

Samen groter groeien

Samen spelen, leren en ontwikkelen is wat kinderen bij ons doen op de kinderdagopvang, het peutercentrum en school. In Kindcentrum Sunte Werfert werken school, kinderdagopvang (de Kikkerkoning Kinderopvang) en peutercentrum (stichting Peutercentra Overbetuwe) samen. Een nieuwe bruisende samenwerking met een enthousiast team van leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

"De zorg en aandacht voor kinderen die wij met elkaar delen maakt dat we het beste willen en doen voor ieder kind: een veilige en vertrouwde basis bieden waarin ruimte is om talenten spelenderwijs te ontdekken en te ontwikkelen en waarbij je anderen ontmoet die jou daarbij helpen. Ieder kind is uniek en krijgt ruimte om te groeien in ons kleinschalige kindcentrum waar ieder kind gekend en gezien wordt. Wij zien uit naar uw komst en hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 24 oktober."

Meer berichten