Dinnershow 2023 met Wes en Wes Leurs. (foto: Hester van Aalst)
Dinnershow 2023 met Wes en Wes Leurs. (foto: Hester van Aalst) Foto: Hester van Aalst

Dinnershows in aantocht

Algemeen

OVERBETUWE - Stichting ontmoeten en verbinden Elst verzorgt voor derde keer op rij op dinsdag 4 en op woensdag 5 juni de inmiddels bekende dinnershows in ’t Wapen van Elst.

Voorheen was dit ‘Dagtocht Ouderen Elst’, die drie jaar geleden onder de stichting is komen te vallen en sindsdien omgedoopt is in ‘dinnershows’, waarbij lokale artiesten optreden, er genoten wordt van gezellig samenzijn en lekker eten en een drankje. De bezoekers komen vanuit de verschillende Huiskamers in Overbetuwe, maar natuurlijk zijn andere inwoners ook welkom. Dit jaar is het thema ‘Jaren ’70’. Muziek, het menu en natuurlijk de kleding wordt hierop afgestemd.

De kaartverkoop start op woensdagmiddag 8 mei in de bibliotheek van Elst, Europaplein, van 14.00-16.00 uur en op donderdagmorgen 9 mei in de huiskamer van Elst, tussen 10.00 en 12.00 uur, Kokkeland 17 In Elst, de andere data zijn: 15 en 16 mei en 22 en 23 mei, tijden zijn hetzelfde.

De kaarten zijn 28,00 euro per stuk, dit is inclusief driegangendiner, drie consumpties en entertainment. De zaal is open vanaf 16.15 uur, het programma start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Per avond kunnen honderd gasten deelnemen, dus wees op tijd voor bestellen van de kaarten.

Reacties van bezoekers voorgaande jaren: “Het was een fantastische avond!”, ‘’Het was een tijd geleden dat ik zoooo lekker gegeten heb en ook nog met zoveel aardige mensen om mij heen”, ‘’Ik heb zelfs nog een dansje gedaan, ik voelde mij weer jong)”.

Voor meer info: Hester van Aalst, 06-12465542.

Uitgelicht

Digitale krant