Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Jim Speelmans met Huppethee. (foto: pr de kik)</p>

Jim Speelmans met Huppethee. (foto: pr de kik)

(Foto: pr de kik)

Cabaret in Theater De KiK Jim Speelmans met Huppethee

ELST - Op zaterdag 17 oktober staat Jim Speelmans in Theater De KiK met zijn solovoorstelling 'Huppethee'. De voorstelling wordt om 19:00 en om 21:00 uur gespeeld. Kaartjes zijn inclusief drankje 17 euro en zijn te reserveren via de website van Theater De KiK.

Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy- en cabaret circuit. U heeft waarschijnlijk al vaak om hem gelachen zonder dat u het wist.

Hij is namelijk jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows.

Wat kunt u verwachten van de cabaretier Jim Speelmans? Zijn originele speelstijl werkt op uw lachspieren. Er zit een heerlijk ritme in zijn cabaret shows en de onderwerpen zijn divers.

Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien ongeacht het onderwerp: Jim toont dat er meer mogelijk is dan om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap.

‘Huppethee’ is een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans.

Ook uw bericht in de krant?

Wilt u ook iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Stuur uw bericht in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Klik u eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Alleen voor die regio stuurt u het in. Klik vervolgens op: 'Nieuws insturen'. Uiteraard kunt u er een foto aan toe voegen. (Geen flyer of poster, die wordt helaas niet geplaatst). Bij vragen belt u: 0481-464770.

Meer berichten