De kampioenen van HTTC: Marco, Meriam, Frank en Lennard. (foto: René Roelofs)
De kampioenen van HTTC: Marco, Meriam, Frank en Lennard. (foto: René Roelofs) Foto: René Roelofs

Eerste team HTTC kampioen

Algemeen

HETEREN - HTTC 1 wist in de voorlaatste ronde van de voorjaarcompetitie het kampioenschap reeds binnen te halen. Alleen als Tian met grote cijfers van HTTC zou winnen, zou het nog spannend worden. In rap tempo werden de nodige punten gescoord en de 7-3 zege was ruim voldoende voor de titel en promotie naar de 1e klasse. 

De felicitaties gaan uit naar Meriam Willemse, Marco Knaap, Frank Balzer en Lennard Springvloet-dubbeld. Tegen Tian bleven Meriam en Marco ongeslagen in het enkelspel en wonnen Marco en Frank ook het dubbelspel. HTTC 2 heeft het niet gemakkelijk in deze competitie, vooral na de verhuizing van de puntenpakker Daan Barends. Bij de koploper Treffers wist alleen Bart Barends te scoren.
Bij HTTC 3 hadden Johan Soppe, Bert Vennik en Hans Wassink geen medelijden met ONI en wonnen met 10-0. Door deze monsterscore is er nog een kleine kans op het kampioenschap. Het vierde team speelde een leuke wedstrijd tegen Kr.& Vr. en behaalde een keurige 5-5 eindscore. Bas Huitink en Erik van Welie waren met twee zeges goed op dreef. Wilma Stap was samen met Erik ook sterk in het dubbelspel.

Het eerste jeugdteam won met 9-1 van Relax en staat op een keurige tweede plaats. John Duncan wist de 100% score in deze competitie vast te houden. Kuba Werkman wist ook driemaal fraai te winnen en Jesse van Schaijk won keurig tweemaal. Het dubbelspel ging naar Jesse en John. Ook HTTC 2 draait een sterk seizoen, deze week werd Treffers met 10-0 verslagen. Mika van Deelen, Roel Moorrees, Stan Timmer en Simon Soumar wisten al hun partijen knap te winnen. Ook dit team wordt tweede in hun klasse.
Info zie: www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant