Coen Derks (overkant) zoekt de aanval tegen Stijn Vreman. (foto: Arno van Rumpt)
Coen Derks (overkant) zoekt de aanval tegen Stijn Vreman. (foto: Arno van Rumpt) Foto: Arno van Rumpt

TVO-Hutaf 1 gehandicapt ten onder tegen TTVN/Treffers

Algemeen

OOSTERHOUT - In speelronde 9 van de Landelijke Jeugdtafeltenniscompetitie speelden de teams van TVO-Hutaf hun laatste thuiswedstrijd. In Oosterhout ontving team 1 koploper en aanstaande kampioen TTVN/Treffers uit Nieuwegein/Arnhem. 

Door ziekte van Rens Loozen stond er voor Stijn Stellaard en Coen Derks een vrijwel onmogelijke opdracht om de sterke tegenstander een pootje te kunnen lichten. Stijn won al zijn enkelpartijen al was het een keer zeer close. Coen wist bijna een sterke partij te bekronen met een zege maar in de slotfase van de vijfde en beslissende game zat het niet mee. Ook het dubbelspel ging verloren in vier games. Einduitslag : 3-7. 

De laatste wedstrijd in Zoetermeer tegen Taverzo is om des keizers baard. Plaats 2 is zeker. Het tweede team speelde tegen Torenstad uit Zutphen. Een gelijkwaardige tegenstander die vooraf een punt meer had. De 6-4 zege betekende dan ook dat TVO-Hutaf 2 Torenstad passeert in de stand. Grote uitblinker was Floris Koerts die niet alleen ongeslagen bleef, maar dat ook in ‘straight sets’ deed. Oftewel geen gameverlies.
Bram Diepeveen won twee partijen en samen met Floris ook het dubbelspel. Tycho Jensen kwam net te kort voor een bijdrage aan het teamresultaat. Door dit resultaat is team 2 gestegen naar plek 4 met de laatste uitwedstrijd tegen Actief uit Eelde nog voor de boeg.

Op de maandagavond is er in de gymzaal van De Schakel nog altijd de mogelijkheid voor beginnende kinderen om de tafeltennissport te leren kennen. Van 18.10 tot 19.25 uur is er onder leiding van gediplomeerde trainers een leuke training met veel spelvormen. Graag aanmelden via : jc@tafeltennisverenigingoosterhout.nl.

Uitgelicht

Digitale krant