Levi, Koen, Nikkie, Isa en Sofie van EZZ.
Levi, Koen, Nikkie, Isa en Sofie van EZZ. Foto: Richard Crooijmans

Minioren zwemmers EZZ gingen weer los in Wageningen

Algemeen

ZETTEN - De minioren zwemmers van EZZ zwommen afgelopen zaterdag in Wageningen deel 5 van de minioren circuit deel 5. Met vijf zwemmers, Nikkie Hogendorp, Isa van Dorst, Sofie van Dijk, Levi Plitscher en Koen van Tintelen was EZZ een beetje uitgedund voor deze wedstrijd maar zeker van plan alles te geven. 

De ster van de middag was Isa van Dorst die met haar tijden haar oude tijden verpulverde. Ze had een zwaar programma met 100m vrij, 100m school en 200m wisselslag maar dat deerde Isa niet en met Pr verbetering van 10, 7 en 21 sec respectievelijk stal ze de show.
Ook Levi Plitscher deed zijn best met een gouden en twee zilveren medailles en ook hij verbeterde zich weer enorm. Nikkie Hogendorp zwom de 50m vrij, school en rug en veroverde drie zilveren medailles. Ook Koen was in goede vorm, hij veroverde een zilveren en een bronzen medailles. Voor Sofie was het pas haar tweede wedstrijd en de afstanden die ze zwom was voor de eerste keer. Ze zwom twee mooie tijden maar viel buiten de medailles. Denk je, dat wil en kan ik ook, kom dan zwemmen bij EZZ.

Uitgelicht

Digitale krant