Logo gemeentenieuwsonline.nl

Interieurblogger Theo-Bert Pot en Beddelicious hebben verwisselbare hoes voor over hoofdbord en boxspring ontwikkeld

  Zakelijk

Beddenspecialist Topslapen in Elst introduceert een boxspring met verwisselbare hoezen


ELST - Eén bed, maar met oneindig veel stijlen! In samenwerking met interieurblogger Theo-Bert Pot is de EDIT Limited Edition hoes ontwikkeld. Een verwisselbare hoes die je over zowel het hoofdbord als de boxspring kan trekken. En ben je na een tijdje de print of de kleur zat? Verandert je smaak? Dan verander je de stijl van je bed nu net zo gemakkelijk mee. In de Beddelicious stoffencollectie bij de Beddenspecialist Topslapen in Elst is er keuze uit wel meer dan duizend stoffen.

De bedden, boxsprings en matrassen van Beddelicious worden stuk voor stuk individueel op maat gemaakt. Waarom zou je dat niet ook met het uiterlijk van het bed doen? Daarom zocht Beddelicious de samenwerking op met Theo-Bert Pot. "Hoe het bed er uitziet, is bepalend voor de stijl in de slaapkamer. Daar weet ik als interieurblogger alles van," vertelt Theo-Bert. "Het liefst verander ik elke week mijn inrichting. Kies bewust voor een hippe print of beken kleur! Je hebt de hoes zo weer verwisseld, je bed heeft een nieuwe look en de slaapkamer is weer trendproof."

Verkrijgbaar
De favoriete hoes van Theo-Bert Pot is vanaf 4 april verkrijgbaar bij aanschaf van de EDIT limited edition boxspring. Bovendien krijg je tijdelijk één uni hoes cadeau. De limited edition is voor een beperkte periode beschikbaar en exclusief verkrijgbaar bij Beddenspecialist Topslapen in Elst.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met: Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, Elst; 0481 745749; topslapenelst@beddenspecialist.nl.

Meer berichten