Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Icar Keukens: Na ruim 38 jaar draagt Wim Frentz het stokje over

  Zakelijk

HERVELD - Op 1 januari 1980 openden Wim en zijn vrouw Willie Frentz in samenwerking met Martien Raaijmakers een nieuwe vestiging van 'Ikar Keukens' in Herveld. Ikar profileert zich vanaf het begin door zuiver maatwerk van hoge kwaliteit af te leveren, waarbij klanten profiteren van de voordelen van een klein bedrijf; een vertrouwd gezicht met een gezonde prijs-kwaliteitverhouding.

Dit veranderde niet nadat Wim en Willie in 2014, in goed overleg, zelfstandig verder gingen onder de naam Icar Keukens. Een weloverwogen beslissing waarbij zij als partners samen zijn blijven werken met Ikar Keukens. Zo worden de maatwerkkeukens nog steeds vervaardigd in de fabriek in Sint-Oedenrode.

Nu, vier jaar later, heeft Wim de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en draagt hij per 1 januari het stokje over. Hij heeft in Jan Meeuwsen de juiste kandidaat gevonden. Jan heeft reeds vijftien jaar ervaring als verkoper en adviseur in de keukenbranche. In de regio Gendt is hij dan ook een bekend gezicht voor velen. Met zijn kennis wil hij de kwaliteit en vakmanschap waarborgen zoals klanten die van Icar Keukens Herveld gewend zijn.

U bent van harte welkom in de showroom aan de Kruisstraat in Herveld voor een kopje koffie en een vrijblijvend advies. In de showroom staan zo'n 20 keukenopstellingen van modern tot klassiek. Staat de keuken van uw gading er niet bij? Dan maakt Icar Keukens met veel passie en vakmanschap de keuken die u wilt, exact op maat en geheel naar wens. Graag tot ziens!

Meer berichten