Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gisteren geplaatst langs de A15/ voor het restaurant in aanbouw:
McDonald’s gaat binnenkort open en zoekt 80 collega’s!
Gisteren geplaatst langs de A15/ voor het restaurant in aanbouw: McDonald’s gaat binnenkort open en zoekt 80 collega’s!
Zaken Nieuws

McDonald’s Oosterhout Park15 start wervingscampagne en zoekt 80 collega’s!

  Zakelijk

OOSTERHOUT  -  Vanaf gisteravond is het langs de A15 goed zichtbaar: McDonald's opent eind december op het industrieterrein Park15 in Oosterhout en zoekt 80 collega's! 
Afgelopen weekend startte McDonald's met een grootse campagne waarmee de komende periode de regio geïnformeerd wordt over de vacatures bij het 246e McDonald's restaurant in Nederland.

Een (bij)baan bij McDonald's Oosterhout Park15 biedt veel voordelen. "Werken bij McDonald's betekent voor medewerkers werken wanneer het hen uitkomt, met veel afwisseling in een leuk team. We weten uit onderzoek dat onze Crew werken bij de Mac te gek vindt en bijna 80% procent het aan vrienden aanbeveelt.", aldus Marcel de Haas, Manager HR van McDonald's. "Medewerkers bij McDonald's krijgen voorafgaand, en tijdens, hun werk de nodige trainingen en opleidingen die niet alleen nu zinvol zijn, maar ook voor later in een andere baan." 


Lokale werkgelegenheid 
De komst van het nieuwe restaurant biedt de regio minimaal 80 nieuwe arbeidsplaatsen. Marcel de Haas: "Een aantal vacatures zal opgevuld worden door collega's van McDonald's restaurants in de omgeving, maar wij zoeken per direct ook naar enthousiaste nieuwe teamleden. Werken bij McDonald's in Oosterhout kan al vanaf 4 uur per week, maar lekker veel uren werken is ook mogelijk. Naast deze flexibiliteit bieden wij medewerkers nog veel meer, zoals opleidingsmogelijkheden via onze McDonald's Academy. Hiermee bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om een landelijk erkend mbo-diplomate te behalen. En uiteraard staat McDonald's bekend om de interne doorgroeimogelijkheden; ruim 80% van ons managementteam startte ooit als crewlid." 

McCafé 
McDonald's Oosterhout Park15 biedt met ruim 500 vierkante meter ruimte aan 173 zitplaatsen en een ruim terras. Nico Frentz, Franchisenemer van McDonald's Oosterhout Park15 is trots: "Ik ben ontzettend blij dat ik straks, samen met een leuk nieuw team, gasten kennis kan laten maken met dit mooie McDonald's restaurant mét McCafé. In het McCafé kunnen gasten bij een speciale koffiecounter kiezen uit verschillende nieuwe koffievariaties en een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor bij de koffie." Marcel de Haas vult aan: "Ook het McCafé, samen met bijvoorbeeld tafelbediening, is een leuke ervaring voor ons personeel. Je kan immers bij McDonald's zelfs jouw barista vaardigheden laten zien!" 

Meer berichten