Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Het Molentje Elst viert z'n dertigste Dierendag!

  Zakelijk

ELST - Dit jaar viert Dierenspeciaalzaak Het Molentje z'n dertigste Dierendag en dat betekent feest. Maar vanwaar de naam Het Molentje? Deze is afgeleid van de Stenen Molen. Die heeft namelijk op de hoek Valburgseweg/Hollanderbroeksestraat gestaan en wel van 1854 tot 1944.

Wie nu door het centrum van Elst loopt, komt nog een molensteen van deze molen tegen. Ruim 25 jaar heeft dierenspeciaalzaak haar activiteiten verricht vanuit het voormalige pand van de graanhandel van de gebroeders Van de Pol. In 2012 werd de supermoderne nieuwe winkel geopend, en twee jaar later, in 2014 kreeg Het Molentje buren, namelijk De Klomp Dierenartsen en Hondentrimsalon Irene en Lupien. Sinds 2014 is op de plek van de Stenen Molen een compleet gezondheidscentrum voor dieren gehuisvest!

"Voor deze feestelijke gelegenheid hebben we een toepasselijk programma. Komt u ook? Wat kunnen de bezoekers zoal verwachten op deze dertigste Dierendag? Welnu er is een tapasbar, dus neem je huisdier mee; die mag smullen van onze tapas! Kom je tussen 13.00 en 15.00 uur, dan kun je ook nog even langs onze buren De Klomp Dierenartsen om gratis de nagels van je hond, knaagdier of vogel te laten knippen. Daarnaast staat er voor elke bezoekers een heerlijke traktatie klaar en kun je meedoen met onze kassabonactie! Wat je kunt winnen: een gratis gezondheidscheck van De Klomp Dierenartsen of een verwenbox voor je huisdier. Bovendien krijgt iedere bezoeker een verrassing voor z'n huisdier mee."

Wie jarig is trakteert! Daarom geven wij op 4, 5 en 6 oktober 30% korting op een artikel naar keuze (uitgezonderd voeding en aanbiedingen) bij inlevering van de advertentie elders in deze krant.

Dierenspeciaalzaak Het Molentje, Valburgseweg 68, Elst; 0481 372706, www.molentje.info.

Meer berichten