Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vuurspoor introduceert nieuwe arrangementen

  Zakelijk

ANDELST - Na ruim vier en een half jaar gooit het barbecuerestaurant tegenover het station Zetten-Andelst enigszins het roer om.

Natuurlijk blijft het indoor barbecueën een bijzonder leuke ervaring, maar de tijd staat niet stil. Intussen wordt er ook op kleine schaal à la carte gekookt, kun je je hart ophalen tijdens het zelf pannenkoeken bakken en is er een aparte kleine zaal geopend waar je zeer voordelig een feestje kunt houden. Hiervoor is de feestcalculator in het leven geroepen die zowel online als in het restaurant kunt vinden.

In de bistro is het mogelijk om met een groep vanaf 14 personen een geheel eigen (bbq)buffet in te laten richten. Dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Een laatste nieuwtje is dat het restaurant in oktober gaat beginnen met een all in arrangement op de woensdagen. Tijdens het arrangement kun je gedurende twee uur genieten van de huisgemaakte soep, het bourgondisch buffet met vele soorten vlees, salades en groenten. Ook het nagerecht ontbreekt niet in de vorm van vers fruit, ijs en koffie. Het arrangement is ook nog eens inclusief limonades, tappils, wijn, koffie en thee en kost 26,95 euro per persoon. Voorlopig alleen nog op de woensdagen.

Barbecuerestaurant Vuurspoor, Wageningsestraat 35b Zetten / Andelst; 0488 455040, www.vuurspoor.nl.

Meer berichten