Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wibi Soerjadi naar De Hoendrik in Herveld

  Zakelijk

HERVELD - Wibi Soerjadi is geboren in Leiden in Nederland in 1970. Op de leeftijd van elf jaar dat hij zijn eerste publieke optreden gaf. Hij studeerde met piano pedagoog Bob Brouwer en professor Jan Wijn. Als jongste afgestudeerde piano student, hij was 20 jaar oud. Hij behaalde zijn meester als performer aan het Amsterdams Conservatorium. Hij voltooide zijn studie voor op schema, het verdienen van de hoogst mogelijke merken en afstuderen met geniale erkenning.

Soerjadi ontving tal van prijzen in de loop van zijn carrière: waaronder de eerste prijs op het Prinses Christina Concours in Den Haag, de eerste prijs op het Nationaal Songfestival Competitie voor jonge muzikanten, de derde prijs op het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours Utrecht, de Elisabeth Evert prijs een prijs voor uitzonderlijk getalenteerde musici, Echo Klassik Award van de Deutsche Phono Academie en hij was de winnaar van de Edison Klassiek Publieksprijs in Nederland. Hij gaf vele concerten in prestigieuze zalen in Nederland en in het buitenland, zoals het Concertgebouw Amsterdam, Konzerthaus en Musik Verein in Wenen, Musikhalle Hamburg, Valencia, Verona, Berlijn, Beijing, Guan Zhou en de grote zaal van Carnegie Hall in New York. Al zijn cd's en dvd's zijn bekroond met meerdere gouden en platina. Dit is een uitzonderlijke prestatie in de wereld van de klassieke muziek

En nu is deze ster te bewonderen in Herveld, dus dit is uw kans om de grote meester van dichtbij aan het werk te zien! Wibi Soerjadi zal een eenmalig verrassingsconcert in De Hoendrik geven. Na afloop is er een Meet & Greet met Wibi Soerjadi. Voor dit concert zijn weinig kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij want: op=op!

Locatie: De Hoendrik – Herveld Datum: 18 maart 2017 Tijden: 20.00 uur – 22.00 uur. Kaarten zijn te koop bij zalencentrum De Hoendrik en via wibi-tickets.nl à 23,50 euro.

Meer berichten