Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wie regelt úw nalatenschap?

  Zakelijk

RANDWIJK - De meeste mensen weten wel dat een executeur testamentair iemand is die in een testament aangewezen wordt de nalatenschap van de overledene te regelen. Maar wat houdt dat regelen nu precies in en wie kun je aanwijzen om dat te doen?

Deze vragen gaat Register Executeur Tanny Snaar uit Andelst op woensdagavond 13 april beantwoorden. Zij is door Annelies Grabijn en Arre-Jan van Willigen van Passant uitvaartzorg en Mariet van Rekum van Panta Rhei Verlies en rouw begeleiding gevraagd om te komen vertellen over haar werk.

Wat kan een register executeur nog meer voor u betekenen dan alleen de nalatenschap regelen? Aan de orde komen het digitaal nalatenschap dossier, de veranderingen in de wetgeving, verouderde testamenten en erfbelasting.

Aan Annelies, Arre-Jan en Mariet worden regelmatig vragen gesteld over deze onderwerpen. Kennelijk zijn er veel vragen over de afhandeling van nalatenschappen en het erfrecht. Daarom organiseren zij deze informatieavond op woensdagavond 13 april bij CS Opleidingen aan het Campmanplein 6 in Randwijk (naast de katholieke kerk).

Wanneer u een vraag van te voren aan ons mailt, zal Tanny deze op 13 april zeker beantwoorden. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De lezing begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelding om verzekerd te zijn van een plekje bij: Annelies Grabijn (Passant-uitvaartzorg) 06 27341217 info@passant-uitvaartzorg.nl of bij Marriet van Rekum (Panta Rhei, praktijk voor verlies en rouw begeleiding) 06 28521883 info@rouw-en-verliesbegeleiding.nl.

Meer berichten