Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Univé aanwezig in Droom!

  Zakelijk

ELST - Vanaf 1 april is Univé te vinden in vergader- en flexwerkcentrum Droom! in Elst. "We willen graag dicht bij onze klanten zijn. Werken in Droom! biedt ons deze mogelijkheid", aldus Cas van Elk, verzekeringsadviseur bij Univé.

In de huidige maatschappij zijn online-verzekeraars niet meer weg te denken en krijg je zo langzamerhand het idee dat fysieke winkels geen bestaansrecht meer hebben. Bij Univé is dit niet het geval.

Univé biedt ook het gemak van online dienstverlening, maar is daarnaast juist bewust lokaal aanwezig. "Steeds vaker krijgen we te horen hoe fijn klanten het vinden dat we in de buurt zijn." Ruby Clappers, ook verzekeringsadviseur bij Univé, vult aan: "De dichtstbijzijnde winkels van Univé voor inwoners van Elst of directe omgeving, zijn te vinden in Arnhem en Nijmegen. Niet bepaald 'dichtbij' dus. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goed alternatief en dat is het werken in Droom! geworden."

Met een team van zes adviseurs is Univé op verschillende dagdelen aanwezig in Droom!. Het team bestaat uit twee verzekeringsadviseurs, een hypotheekadviseur, een financieel adviseur en twee MKB adviseurs. Het team is niet alleen overdag, maar ook 's avonds aanwezig en er wordt gewerkt op afspraak, zodat er voldoende tijd genomen kan worden voor een adviesgesprek.

"Om te vieren dat we nu ook in Elst zijn, hebben we voor iedereen die een afspraak maakt in april en mei een overheerlijke appeltaart klaarstaan. Een afspraak maken kan via 06 50514725 en 06 39872759 of via elst@unive.nl. We hebben er ontzettend veel zin in en we zijn erg blij met de mogelijkheden die Droom! ons biedt", aldus Clappers.

Meer berichten