Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Start tuinseizoen; Korting op vlonderdelen bij van Baal Herveld

  Zakelijk

HERVELD – De maand april is een mooie maand om in de tuin voorbereidingen te treffen, waar we het gehele buitenseizoen van kunnen gaan genieten. Misschien eens een veranda maken of nieuw terras aanleggen? Of een waterpartij in de tuin? Denk dan eens aan houten vloer vlonders.

Houten vlonders hebben een natuurlijke maar toch strakke uitstraling en een lange levensduur. Bovendien zal een houten vloer minder heet worden bij warm weer, dan tuinbestrating. Hoveniers kiezen graag voor FSC hout en geïmpregneerd hout met een KOMO-keurmerk. Dit is dan ook volop te vinden bij van Baal. Zin om aan de slag te gaan? Kom dan vooral in april langs, want de gehele maand april geeft van Baal iedere klant, 10% korting op geïmpregneerde vlonder delen! (300 cm of 400 cm x 145 mm x 28 mm ).

Van oudsher is de verkoop bij van Baal vooral gericht op de particuliere consument, maar inmiddels weet menig zzp-er uit de hovenierssector ook al de weg te vinden naar van Baal, want het assortiment in tuinhout is erg groot. Ook zzp-ers uit de bouwwereld kunnen bij van Baal goed terecht voor al hun bouwmateriaal. (Informeer eens naar de speciale inkoopkorting voor zzp-ers)

Door de toegenomen drukte is onlangs het verkoopteam uitgebreid; Fred van Baal is het team komen versterken. Met zijn grote productkennis staat Fred iedere klant met raad en daad bij. Kom eens langs aan de Verbindingsweg nr. 10 in Herveld, en ontdek het uitgebreide assortiment. Iedere dag geopend van 08.00 tot 18.00 uur, op zaterdag tot 14.00 uur. www.vanbaal-herveld.nl | T: 0488-452231

Meer berichten