Logo gemeentenieuwsonline.nl

Van der Garde Duiven winnaar Gouden Award Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland

  Zakelijk

DUIVEN - Tijdens de Benelux Tuinmeubelvakbeurs in Houten is Van der Garde Duiven door een onafhankelijke vakjury uitgeroepen tot de Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland 2015. De prijs werd op maandag 16 juni aan Gerrit van der Garde overhandigd door Frits Wolf, voorzitter van de branchevereniging B3.

Van der Garde Duiven is geselecteerd uit een aanbod van meer dan achthonderd winkels verspreid over heel Nederland. Enkele citaten uit het rapport van de vakjury;

"De eerste indruk van deze zaak, is goed, met een frisse uitstraling, veel glas en duidelijk herkenbaar als tuinwinkel. In de ruime showroom weet deze kandidaat een goed overzichtelijk beeld van het gehele tuinmeubelaanbod te geven. Door de diverse looppaden wordt de 'vlakte' van meubelen mooi onderbroken waardoor de massaliteit van aanbod wordt verdeeld.

Er loopt voldoende personeel, dat goed uitleg geeft over de mogelijkheden en kwaliteiten, veel geduld heeft met hun klanten en open staat voor kleine onderhandelingen.

Ook bij een tweede bezoek, met duidelijk minder "tuinweer", was er behoorlijk activiteit in de winkel en merkte je dat er echt moeite werd gedaan een "zonnige" sfeer te maken."

Gerrit van der Garde directeur van Van der Garde Duiven: "Wij zijn ontzettend blij met deze Gouden Award. Al jaren lang proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te helpen bij de selectie en aankoop van kwalitatief goede tuinmeubelen. Een goed tuinset gaat jaren mee en onderscheidt zich echt van sets die soms een levensduur hebben van krap twee jaar. Deze prijs is ook een erkenning voor ons personeel wat met veel kennis en enthousiasme onze klanten zo goed mogelijk probeert te helpen."

Frits Wolf: "Al sinds jaar en dag kent Nederland een groot aantal bijzondere en zeer goede tuinmeubelenfabrikanten. Nederland staat wat dat betreft echt aan de internationale top. Maar produceren is één, goed advies geven en verkopen is twee. Vandaar dat wij een aantal jaren geleden hebben besloten bijzondere tuinwinkels in het zonnetje te willen zetten, met de huidige Award winnaars is dat zeker weer gelukt!" Op www.vdgarde.nl staat het totale aanbod.

Meer berichten