Afbeelding

Openingskorting van 20 procent op alle merken bh’s Bodywear Superstore nu ook in Elst!

Zakelijk

ELST - Met een heerlijk zonnetje in het vooruitzicht schreeuwt de kledingkast van menig vrouw om kleur en nieuwe lingerie, nachtkleding en badkleding. Supergoed nieuws: Bodywear Superstore heeft op 1 april (geen grap) haar derde filiaal in Nederland geopend, aan de Halve Morgen 42 in Elst.

Het familiebedrijf kent een rijke historie als het gaat om succesvolle lingeriespeciaalzaken, meteen filiaal in Apeldoorn én de allergrootste lingeriespeciaalzaak van Nederland in Duiven. De nieuwste uitbreiding zal dus in hartje Elst plaatsvinden, met goede parkeermogelijkheden bij de Jumbo. De winkel is wat kleiner van opzet dan bijvoorbeeld Duiven, maar de keus is enorm uitgebreid. 

Een selectie mooie merken lingerie, nachtkleding en badkleding van de allergrootste merken liggen en hangen sinds 1 april voor u klaar en het personeel van dit familiebedrijf staat bekend om de hoogst mogelijke service en kennis om u te helpen, ook met speciale cupmaten. Van merken als Marie Jo, Prima Donna en Mey tot aan Anita of Felina: in dit nieuwe filiaal staat bijna alles in het teken van de vrouw. Bijna, want ook voor mannen is er een collectie met toffe underwear beschikbaar van de grootste merken. 

De eerste 100 klanten kregen een mooie goodiebag mee naar huis. Daarbovenop geeft Bodywear Superstore ook nog eens twintig procent korting op alle merken bh’s, deze actie loopt van 1 tot en met 16 april. Zorg dus dat je de opening niet mist!
Bodywear Superstore, Halve Morgen 42, Elst; 0481 204040, www.bodywearsuperstore.nl.

Uitgelicht

Digitale krant