Film Maarten Luther

Evenement

LIENDEN - 31 oktober 1517. De dag dat Maarten Luther de 95 stellingen aan de kapel in Wittenberg bevestigde…. De dag dat de Reformatie begon…. Een dag die we niet mogen vergeten….31 oktober 2017 …500 jaar reformatie ….

"We willen dit als Zendings- en activiteitencommissie (ZEC) niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op 3 november is een ieder van harte uitgenodigd op een filmavond over het leven van Maarten Luther. De film is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Vanaf 19.15 uur inloop. Vanaf 19.30 uur start de film. Rond 20.30 uur is er een pauze met koffie, thee, limonade en iets lekkers. Rond 22.00 uur sluiten we de avond af."

De avond wordt gehouden in Verenigingsgebouw de Open Deur, Papestraat 3 in Lienden. "Voor de kosten van deze avond vragen wij een kleine bijdrage van 4,00 euro per persoon en krijgt u van ons in de pauze het drankje met iets lekkers gratis! Verder komt de opbrengst geheel ten goede aan Wells of Joy in Malawi. Een extra gift voor dit doel is natuurlijk ook van harte welkom!"

Wells of Joy heeft als doel het bieden van zorg aan kwetsbare groepen met een speciale focus op HIV/AIDS-patiënten en weeskinderen. Dit wordt gedaan door het bieden van thuiszorg, medicijnen, goede voeding en dagopvang voor weeskinderen. "Verder delen we in veel van onze activiteiten Gods woord van Hoop met de mensen met het gebed dat zij daardoor geraakt worden en met God hun leven verder leiden."

Uitgelicht

Digitale krant