Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prins JP de Swingende Vrijwilliger, Nelleke en Sanne. (foto: Sabrina Sanders)
Prins JP de Swingende Vrijwilliger, Nelleke en Sanne. (foto: Sabrina Sanders) (Foto: Sabrina Sanders)

Nieuwe Prins van Nölerhout

OOSTERHOUT - Op 16 november werd de nieuwe Prins van Nölerhout onthuld. Het gordijn ging open en daar hing een grote langspeelplaat, met swingende muziek en mooie beelden werd er naar het hoogtepunt gewerkt.

Het aftellen was begonnen, de langspeelplaat werd in de hoogte gebracht. Daar stond Prins JP de Swingende Vrijwilliger met zijn hofdames Sanne en Nelleke.

Prins JP alias Jp Veldman is getrouwd met Petra en is trotse vader van Lisa en Anouk. Hij is werkzaam als interim-manager in de zorg en enthousiast vrijwilliger bij De Wielewoalers. Hij helpt als podiummeester bij de pronkzittingen, penningmeester bij Volamie, vrijwiliger bij de concerten van Con Amore. Een instrument bespelen doet hij niet maar zodra hij muziek hoort staat hij te swingen en kan hij niet stilzitten.

Jp zal bij gestaan worden door Sanne en Nelleke. Sanne Aalmers, dochter van raadslid Marcel en oud-hofdame Bea is werkzaam als eerste hulp-arts op spoedeisende hulp in ziekenhuis Boxmeer. Sanne is haar carnavalscarrière begonnen bij dansgarde De Wiekskes en zal ook deze carnaval haar danskunsten laten zien.

Nelleke van der Voort is verpleegkundig specialist op de poli orthopodie in het Radboudziekenhuis. Tijdens onze pronkzittingen heeft ze ons samen met “'de Vrijwilligers' toegezongen en ook deze carnaval zullen we haar zeker wel een keer horen.

Beide dames hebben één grote passie en dat is muziekvereniging Con Amore, hoe toepasselijk is het dat deze vereniging dit jaar 90 jaar bestaat.

Het motto van dit prinsentrio is; Carnaval met de Wielewoalers: ZORG dat je er bij bent!

Meer berichten