Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wintermarkt In De Schakel in Oosterhout

OOSTERHOUT - In De Schakel in Oosterhout wordt op zaterdagavond 30 november de Wintermarkt gehouden. Hét moment om nog even wat cadeautjes te kopen.

Op de wintermarkt staan ondernemers en hobbyisten van alle leeftijden en allemaal uit Oosterhout of omgeving. Bij de kramen kun je terecht voor leuke originele cadeautjes. Van stempels tot jam, van bloemwerkjes tot kleding, van sierraden tot gedecoreerd porselein, van kerstsfeer tot verjaardag, Te veel om op te noemen. Ook is er een workshop-plein. Daar kun je zelf aan de slag of het cadeau naar uw smaak laten maken. Voor je het weet kom je niet alleen met een cadeau maar ook met een nieuwe hobby thuis. Ook voor de kinderen is er iets leuks.

Nog een voordeel, het is binnen in De Schakel, dus lekker warm. Schuif gezellig aan bij een van de zitjes met een lekker kop koffie, thee en een ander drankje. De wintermarkt is op zaterdagavond 30 november van 19.00 tot 22.00 uur. De entree is gratis. In dorpshuis De Schakel, De Honsvoet 2, Oosterhout. "Snuif de sfeer van de winter en december op en laat je inspireren. We maken er een gezellige avond van!"

Meer berichten