Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vriendengroep. (foto: Magda Essers)
Vriendengroep. (foto: Magda Essers) (Foto: Magda Essers)

Openingsavond De Toorenuulen met een pronkzitting

DRIEL - Carnavalsvereniging De Toorenuulen gaan op 23 november weer starten met haar seizoen. Ze begint die avond met de pronkzitting. De aanvang is 20.11 uur en de zaal is open om 19.30 uur. Dit alles zal plaatsvinden in zalencentrum De Oldenburg te Driel.

De Toorenuulen heeft hiervoor gekozen, om andere verenigingen de kans te geven aanwezig te zijn op de openingsavond CQ pronkzitting. Het belooft weer 'n geweldige avond te worden en velen hebben hun medewerking weer toegezegd. "Ook kunnen wij u vertellen, dat op deze avond 'n gastoptreden zal plaatsvinden. Kapel 3 L zal weer voor de nodige muzikale noot zorgen."

Vorig jaar was het een avond met lachen gieren en brullen en ook deze avond zal door de medewerkers alles uit de kast gehaald worden om de aanwezigen te plezieren. Prins Eric en zijn prinses Eva hopen dan ook weer op een grote opkomst. Voor het eerst, zal er entree worden gevraagd. De kosten zijn te hoog voor de vereniging. "Wij vragen vijf euro en hopen daarmee uit de onkosten te kunnen komen. Verder kunnen wij u vertellen, dat op 1 januari wij weer in café Zeldenrust een nieuwjaarsreceptie organiseren, in samenwerking met Bert en Marie. Ook daar hopen wij velen van u te mogen begroeten. Voor het jaar 2020 zullen wij u in januari het programma presenteren. Wel willen wij u uw aandacht vragen voor onze verlichte optocht op zaterdag 23 februari."

Meer berichten