Logo gemeentenieuwsonline.nl

Jimi Hulshof in finale Kids Model Benelux

Jimi Hulshof
Jimi Hulshof (Foto: G-fotografie )

ELST - Beginnend kidsmodel Jimi Hulshof (11 jaar) uit het Gelderse Elst is finalist in de Kids model Benelux 2019 competitie! Zij loopt mee in de eindshow in Ahoy op zaterdag 23 november, waar de uiteindelijke winnaars van de competitie gekozen worden.

Jimi werd tijdens de castingdag in maart van dit jaar, geselecteerd en bleef over met veertig andere kindermodellen. De kidsmodellen, werden over vier leeftijdscategorieën van 6 - 15 jaar verdeeld. Vervolgens kreeg Jimi het druk met allerlei verschillende opdrachten, zoals fotoshoots, catwalk lessen en video-opnames. Voor of na iedere opdracht was het ook super spannend. Want daar kregen ze de score van de voorgaande opdracht te horen en werd duidelijk of je door mocht naar de volgende ronde.

Jimi genoot met volle teugen van de verschillende shoots en opdrachten die ze mocht doen en hoorde regelmatig van de fotografen terug dat ze erg fotogeniek is. En dat blijkt! Jimi staat in de finale! Jimi mag daarom in Ahoy gaan strijden tegen de nog overgebleven acht kids Models, die per leeftijdscategorie gaan strijden voor de eerste plek in hun eigen categorie.

Meer berichten