Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wereldlichtjesdag Overbetuwe 2019

Ik kan je niet meer aanraken
maar voelen zeker wel
Omdat je bij je laatste adem
verhuisde naar dat plekje
voor altijd in mijn hart

Samen overleden kinderen herinneren
Iedereen is van harte welkom!

ELST - Wereldlichtjesdag Overbetuwe is zondag 8 december om 18.30 uur in de Werenfriduskerk in Elst

2019 is het initiatief van de plaatselijke uitvaartondernemers. Aster Uitvaartzorg, Hanami ritueelbegeleiding, Ingrid Berns Uitvaart- en Nazorg en Mieke Sanders Uitvaart slaan de handen ineen om deze bijzondere herdenkingsbijeenkomst vorm te geven. Zij doen dit met hulp van lokale ondernemers, zoals Jumbo Macleane, Drukkerij Herberts en kringloopbedrijf 2Switch. Ook de katholieke en protestantse kerk in de gemeenten ondersteunen het initiatief.

Samen overleden kinderen herinneren. Iedereen is van harte welkom!

Informatie en aanmelding

Iedereen is van harte welkom, ook mensen met jonge kinderen. In verband met de voorbereidingen ontvangen we wel graag een aanmelding per mail of via onze Facebookpagina. U kunt in de aanmelding de naam noemen van het kind dat u wilt herdenken, en het aantal personen dat met u meekomt.

Ook als u niet kunt komen, maar wel graag de naam van een overleden kind genoemd wilt hebben, kunt u een mail sturen. De toegang is gratis. Voor meer informatie en/of het doorgeven van een naam die mag klinken, kan gemaild worden naar: wereldlichtjesdagoverbetuwe@gmail.com.

Meer berichten