Logo gemeentenieuwsonline.nl

Toneelvereniging Expansie vaart uit!

HETEREN - Er wordt weer volop gerepeteerd voor een nieuwe vrolijke comedie 'Alle Hens'. Dit keer verruilen we ons alledaagse leventje voor een prachtige reis op de woelige baren. Op een heus cruiseschip komen allerlei personages elkaar tegen en zorgen voor diverse verwikkelingen.

Heeft u zin een gezellig avondje uit, vaar dan op vrijdag 17 of zaterdag 18 januari mee! De afvaart is om 20.00 uur bij zalencentrum De Bongerd in Heteren. Kaarten zijn te bestellen via www.toneelverenigingexpansie.nl of telefoonnummer 0317 317428.

"Zoekt u nog een leuk Sint- of kerstkadootje is dit misschien een leuke optie. Geef aan dat het om een kado gaat en wij zorgen dat de kaartjes in een leuke geschenkverpakking worden afgeleverd! Weet u dat u toneelvereniging Expansie ook kan vragen als u Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek wilt? Dit jaar is de Sint beschikbaar op zaterdag 30 november, zondag 1 december en natuurlijk op 5 december. reserveren kan ook weer via www.toneelverenigingexpansie.nl of op nummer 0488 422246."

Meer berichten