Logo gemeentenieuwsonline.nl
Parcours Pauw GP van Dodewaard. (foto: Organisatie Pauw GP van Dodewaard)
Parcours Pauw GP van Dodewaard. (foto: Organisatie Pauw GP van Dodewaard)

Zevende Pauw GP van Dodewaard van start!

DODEWAARD – De Pauw GP van Dodewaard is vernieuwd! Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe, samenwerkende organisatie. Garantie van nóg meer historische motoren, meer deelnemers en spektakel.

Op zaterdag 14 september aanstaande is Dodewaard het parcours voor de zevende Pauw GP van Dodewaard. ‘Vanaf dit jaar gaan we de samenwerking aan met Classic Racing Team. Deze organisatie heeft meer restricties. Motoren mogen niet ouder zijn dan 1972 en niet voorzien zijn van schijfremmen. Het CRT is een breed dragende vereniging waardoor er dit jaar vermoedelijk nog meer deelnemers aan de start zullen verschijnen!’ vertelt voorzitter Ruud Hoogendoorn.

Gezin
Net als vorig jaar is Pauw Dodewaard de trotse hoofdsponsor van het motorevent. Ruim 60 vrijwilligers werken mee om samen een fantastische dag voor het hele gezin neer te zetten. Wanneer de ronkende motoren voorbij racen, kunnen bezoekers genieten van een heerlijk hapje en drankje op het gezellige plein.

Zorgeloos Kind
De ruim duizend bezoekers die jaarlijks komen kijken, dragen bij aan het goede doel. SCDMD, de stichting die jaarlijks de organisatie van de Pauw GP van Dodewaard op zich neemt, reikt ieder jaar een cheque uit van minimaal 750 euro aan Stichting Zorgeloos Kind. Deze stichting organiseert ontspannende activiteiten voor kinderen die kampen met ernstige ziektes als kanker. De entree voor de Pauw GP van Dodewaard bedraagt 2 euro wat voornamelijk ten goede komt aan de stichting.

Kom en geniet ook mee. Op zaterdag 14 september van 10:00 tot 18:00 uur op Industrieterrein De Bonegraaf in Dodewaard.

Meer berichten