Feestavond in de tent. (foto: Nienke Wiering)
Feestavond in de tent. (foto: Nienke Wiering) Foto: Nienke Wiering

De Valburgse Zomerfeesten met Qmusic De Foute Party en Coverband Millstreet!

Algemeen

VALBURG - Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september vinden in Valburg de jaarlijkse Zomerfeesten plaats. Het programma is veelbelovend, koop dus snel je kaarten op www.zomerfeestenvalburg.nl!

Vrijdagavond 6 september om 21.00 uur gaat de tent open en gaat het dak er af met De Foute Party van Qmusic. Vier uur lang komen álle foute hits langs. Van de Backstreet Boys tot Anita Meyer, van Rick Astley tot Gerard Joling en alles daar tussenin. Deze avond kan niet fouter worden!


Op zaterdagavond 7 september verzorgt coverband Millstreet een geweldig optreden in de tent. Hun repertoire bestaat uit de laatste hits, 100% dance, pop, rock en party covers. Vorig jaar waren zij ook aanwezig en braken ze de tent af! Dit wordt een gezellige avond voor jong én oud.

Zondag 8 september is dit jaar gericht op alle leeftijden met een pubquiz, een mini braderie, het traditionele Koningsschieten en muziek van dorpsgenoten Stan Roelofs en DJ Emile.

Naast de avonden wordt er ook overdag van alles georganiseerd. "We beginnen op vrijdag met een minidisco, op zaterdag wordt in teamverband gestreden om de eeuwige roem en zowel op zaterdag als op zondag staat er een grote lasergametent op het plein waar je onder 'vuur' wordt genomen in een waanzinnige omgeving.

Kortom: de Valburgse Zomerfeesten biedt voor ieder wat wils! Wij zien jullie graag in het tweede weekend van september op het Molenhoekplein in Valburg. Meer informatie staat op www.zomerfeestenvalburg.nl.

Uitgelicht

Digitale krant