Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Globe Zetten start postzegelseizoen

Bekende Buzin zegels België
Bekende Buzin zegels België

ZETTEN - Vanwege de geplande verbouwing van De Hoendrik in Herveld houdt filatelistenvereniging De Globe haar bijeenkomsten komend jaar in kerkgebouw De Rank aan de Hoofdstraat 3 in Zetten.

De start van het seizoen is op donderdag 12 september om 19.30 uur. Behalve over de vakantie praten we onder genot van koffie of een drankje natuurlijk over de laatste nieuwtjes op postzegelgebied. De leden brengen op de bijeenkomsten elk hun postzegelboeken mee met materiaal dat zij dubbel of niet meer nodig hebben. Het is een ieder vrij om deze door te snuffelen en uit deze boeken voordelig postzegels te kopen of te ruilen. Ook is op deze avond een veiling met leuke zegels tegen een heel lage inzet. Via De Globe kunt u verder gebruik maken van diensten van SamenwerkingsVerband Filatelie, zoals de rondzenddienst, de nieuwtjesdienst, de internetveiling en het tijdschrift Filatelie.

Verzamelen van postzegels is een boeiende en leerzame hobby. Natuurlijk gaat het er om series compleet te maken. Maar ook, om maar een paar andere voorbeelden te noemen, zijn er voor de liefhebbers van thematische verzamelingen prachtige series verschenen met afbeeldingen van planten, dieren, kunstvoorwerpen, et cetera. Afwisseling te over!

Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Nog een verzameling op zolder liggen? Behoefte aan nadere informatie? Filatelistenvereniging De Globe Zetten; secretaris J. Niggebrugge, Hoge Riem 3, 6666 JA Heteren; 026 4722637; e-mail niggebrugge@planet.nl.

Meer berichten