Logo gemeentenieuwsonline.nl

Klankschalen in Kesteren

KESTEREN - Klankschalen geven trillingen op verschillende frequenties die diep doordringen in lichaam en geest. Door de trillingen komt het lichaam in beweging. De cellen in het lichaam worden daardoor zachtjes gemasseerd. Blokkades kunnen verminderen of verdwijnen.

Ervaringen met klankschalen geven de mogelijkheid tot: lichamelijke en geestelijke ontspanning en balans; betere concentratie; rust in denkprocessen; beter slapen; meer vitaliteit, energie; verhoging van de creativiteit; opheffing van blokkades; meer positieve emoties.

In het kruisgebouw worden bij voldoende belangstelling vier klankschaalsessies op woensdagavond georganiseerd. Deze sessies worden verzorgd door Elly Kroon, van Welzijnspraktijk KroonEl uit Kesteren. De bijeenkomsten zijn van 19.30 tot 20.30 uur. Jong en oud kan meedoen. De start is op woensdag 28 augustus in het Kruisgebouw aan de Torenstraat 3 in Kesteren. De andere bijeenkomsten zijn op: 25 september, 30 oktober en 27 november. Opgave en inlichtingen bij Elly Kroon, per mail elly.blommers@online.nl of 06 30110887.

Meer berichten