Logo gemeentenieuwsonline.nl

PWA start nieuwe 'Music Kids'-cursus

ELST - Wilt uw kind de muzikale wereld ontdekken? Welkom in basisopleiding 'Music Kids' van PWA! Muziekvereniging PWA uit Elst start op donderdagmiddag 5 september een nieuwe opleiding waarin de basis wordt gelegd voor de muzikale vorming.

Na de zomer wordt de succesvolle blokfluitcursus 'Music Kids' , in een vernieuwde vorm, verzorgd door Jetty Dokter. Jetty is afgestudeerd op dwarsfluit en schoolmuziek aan het conservatorium in Arnhem en voor zang aan de Schumann Academie in Zwolle. Met haar creatieve aanpak, ervaring en enthousiasme heeft PWA de juiste docente weten te vinden voor de 'Music Kids'.

De 'Music Kids'-cursus van PWA duurt vier maanden (september tot en met december) en bevat ongeveer achttien lessen van 45 minuten. De lessen zijn op donderdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur in basisschool De Sunte Werfert in Elst. De cursus is bedoeld voor kinderen van groep 3 - 8 van de basisschool.

In achttien lessen wordt de basis gelegd van de muzikale vorming en wordt ruim aandacht gegeven aan oriëntatie om eventueel door te kunnen stromen naar een ander muziekinstrument.

Het cursusgeld bedraagt 19 euro per maand. Tijdens de eerste les ontvangt elke deelnemer een eigen blokfluit en lesboek, de kosten hiervoor bedragen 20 euro.

"Wilt u uw kind aanmelden voor deze cursus of heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar info@pwa-elst.nl." Naast de blokfluitcursus 'Music Kids' heeft PWA ook de mogelijkheid om muzieklessen te volgen voor saxofoon, trompet, hoorn, bariton, trombone, dwarsfluit en klarinet. Voor meer informatie kan men mailen naar info@pwa-elst.nl.

Meer berichten