Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wesley Kist op de Oranje-tribune. (foto: SWPN)
Wesley Kist op de Oranje-tribune. (foto: SWPN) (Foto: SWPN)

Het onvergetelijke weekend van Wesley Kist

BETUWE - Afgelopen editie van de Jumbo Racedagen mocht Wesley zijn grote held al ontmoeten. Alles draait bij hem om maar één persoon, en dat is Max Verstappen. Wesley is al lange tijd ernstig ziek en via via werden wij van Stichting Zorgeloos Kind benaderd of wij zijn droom in vervulling konden laten gaan.

Uiteraard hebben wij geholpen en op zaterdag 18 mei stond Wesley dan oog in oog met Max Verstappen. Daar bleef het niet bij, want dankzij Verwelius = bouwen, Zwaar tafelen en Kunstenaar Jan Carel Koster mocht Wesley met zijn familie afgelopen weekend naar de F1 in Oostenrijk.
Wat keek Wesley hier naar uit, twee dagen met zijn rolstoel, boven op de Oranje tribune en deze reis werd voor hem en zijn familie er één om nooit meer te vergeten. Natuurlijk was het voor Wesley een lange reis, maar dit was wel wat hij graag wilde. Zowel de zaterdag als de zondag ‘onder stralende omstandigheden’ heeft Wesley mooie kwalificaties gezien en natuurlijk een fantastische race van Max Verstappen met een eerste plaats voor zijn held.

Zondagavond hebben ze nog een nachtje in het comfortabele huisje kunnen slapen, voor de lange thuis reis, maar wel met een enorme herinnering rijker. Afgelopen weekend hebben wij van Stichting Zorgeloos Kind Wesley gesproken en dan weten we weer precies waar voor we het allemaal doen. Zijn enthousiasme was bijna ontroerend, maar werkelijk fantastisch om te horen. Dit pakt niemand je meer af, Wesley!

Spreekuur huurdersvereniging

ELST - HVOB houdt spreekuur van 19.00-20,00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder Vivare.

"Schroom niet om contact met ons op te nemen." Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst. Het spreekuur is iedere derde donderdag van de maand.

Meer berichten