Logo gemeentenieuwsonline.nl
Op de foto een groep mantelzorgers die al wandelend door De Blauwe Kamer in de vogelhut uitkwamen. (foto: Frederike Burgers)
Op de foto een groep mantelzorgers die al wandelend door De Blauwe Kamer in de vogelhut uitkwamen. (foto: Frederike Burgers) (Foto: Frederike Burgers)

Vrijwilliger mantelzorgwandeling

NEDER-BETUWE - Vind je wandelen leuk, ben je bekend met mantelzorg en houd je van de natuur? Welzijn Rivierstroom en NME Betuwe zijn op zoek naar inwoners uit Neder-Betuwe en Buren die na het volgen van een training maandelijks met mantelzorgers willen wandelen.

Het doel is wandelen, de doelgroep zijn mantelzorgers maar de maandelijkse wandeling wordt geen zorgwandeling. Het gaat om lekker wandelen en om delen, niet om zorgen.

Deze nieuwe vrijwilligers gaan na de startbijeenkomst (training) zelf de wandelingen organiseren. Natuurlijk word je daarbij ondersteund door Welzijn Rivierstroom en NME Betuwe. Woon je in Neder-Betuwe of Buren en heb je interesse? Neem dan voor meer informatie contact op door te mailen naar folkertkooistra@welzijnrivierstroom.nl of naar nmebetuwe@gmail.com. Bellen kan ook naar 06 19544160.

Meer berichten