Voorverkoop speelweek Heteren met appelflappenactie

Algemeen

HETEREN - De speelweek in Heteren wordt voor de elfde keer georganiseerd door de stichting Fun4kids. Het meeste voorwerk is gereed en het programma is klaar. Het programmaboekje voor de speelweek is huis-aan-huis bezorgd.

Als u het al hebt ingekeken heeft u kunnen zien dat het wederom een prachtig programma is geworden. Het is een programma waar jong en oud veel plezier aan kan beleven.

Zaterdag 29 juni starten we om 08.00 uur met de voorverkoop van de weekkaarten bij de Jumbo in Heteren. We staan in een gezellige tent en gaan door de Jumbo vers gebakken appelflappen verkopen. De opbrengst komt na aftrek van kosten geheel ten goede aan de speelweek. Een warm of koud drankje (geen alcohol) wordt gratis aangeboden.

Wilt u meehelpen als vrijwilliger tijdens de speelweek en zelf ervaren hoe het is om de kinderen van Heteren een prachtige speelweek te geven, dan kan men zich op deze dag inschrijven als vrijwilliger en met ieders hulp kunnen we er met zijn allen een prachtige week van maken. Het kan voor een dagdeel of dag, maar ook voor de hele week. Geen tijd.... is kort door de bocht, denk er eens goed over na. We hebben het allemaal druk, maar in ons binnenste willen we allemaal wel iets voor een ander doen. Wat je ervoor terug krijgt is onbetaalbaar; de waardering, de stralende gezichten, de vrolijkheid. Geef u op en kom helpen, dan ziet u waar wij het allemaal voor doen, we hebben jong en oud nodig om dit evenement te laten slagen.

Kom 29 juni tussen 08.00 en 18.00 uur naar onze tent bij de Jumbo voor de voorverkoop. Voor informatie of opgeven als vrijwilliger: info@fun4kidsweek.nl of kijk in het boekje.

Uitgelicht

Digitale krant