Afbeelding

Het Wapen van Valburg Open Tennistoernooi

Algemeen

VALBURG - Het tennistoernooi van Tennisclub Valburg (dit jaar van 1 - 7 juli) staat al jaren bekend als een van de gezelligste in de Betuwe en wordt dit jaar gesponsord door een nieuw geopend restaurant in het dorp, steakhouse Het Wapen van Valburg. Dit jaar is er een bijzondere toevoeging in de vorm van een Seniorentoernooi op vrijdag 5 juli.



Deze 20e editie van het Open Tennistoernooi in Valburg, mag zich steeds verheugen in een grote belangstelling van de tenniss(t)ers in de regio. Er wordt gespeeld in de categorieën 4 - 8, dames- en herendubbels en natuurlijk de gezellige mix! Er wordt een poulesysteem gehanteerd zodat iedere deelnemer verzekerd is van een paar leuke partijen. Bijzondere aandacht verdient de sponsoring door steakhouse Het Wapen van Valburg als lokale middenstander: in een klein dorp als Valburg speelt de onderlinge steun een belangrijke rol in de samenleving. Bovendien zal Het Wapen van Valburg de catering verzorgen.

Seniorentoernooi

Een primeur: het ééndaags Senioren Tennistoernooi op vrijdag 5 juli, open voor 60-plussers waarin met een poulesysteem mix- en dubbelwedstrijden in speelrondes van 45 minuten worden gespeeld. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch. Het concept blijkt aan te slaan: er zijn al een groot aantal inschrijvingen binnen.

Finaledag
De hele week is er leuk tennis te zien maar op de finaledag op zondag 7 juli zijn de toppers uit de regio bij elkaar in actie te zien: mooie en spannende wedstrijden, vreugde en drama wisselen elkaar af. Absoluut een aanrader voor het publiek!

Uitgelicht

Digitale krant