Logo gemeentenieuwsonline.nl

Elster Gezinsavondvierdaagse

ELST - Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni houdt stichting Elster Gezins-avondvierdaagse voor de 42e keer een fantastisch wandelfeest voor jong en oud, in en rondom Elst.

Afstanden waar men aan deel kan nemen, zijn de 2,5 km, 5 km en natuurlijk de 10 km. Startkaarten zijn te koop op iedere basisschool in Elst en de Primera aan de Dorpsstraat 32 in Elst. De startlocatie is weer basisschool Sunte Werfert aan de Kostverloren 14 in Elst. De start vindt dagelijks plaats tussen 18:00 en 18:30 uur.


Gezien de nieuwbouw rondom de startlocatie is het stallen van de fiets niet mogelijk op en rond het schoolplein van de Sunte Werfert. "Het schoolplein houden wij vanuit veiligheidsoogpunt fietsenvrij. Indien men met de fiets komt, dan kan men die stallen bij De Esdoorn aan de Chopinstraat 3 of achter de Rooms Katholieke kerk, Prinses Irenestraat 58, ter hoogte van de Parochie."


Ook dit jaar wordt er onderweg gezorgd voor een rustpunt waar de wandelaars iets te drinken krijgen en een controlestempel ontvangen. Stichting Elster Gezinsavondvierdaagse heeft een vaste grote groep vrijwilligers om alles in goede banen te begeleiden. Zij zorgen, zoals vanouds, naast de veiligheid ook voor de nodige begeleiding en gezelligheid. Meer informatie staat op http://www.elstergezinsavondvierdaagse.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>