Logo gemeentenieuwsonline.nl

Collecte speelweek Fun4kids Heteren

Collecte speelweek Fun4kids Heteren

HETEREN - Fun4kids gaat volgende week in Heteren van 16 tot en met 22 juni huis aan huis met de collectebus rond voor een bijdrage aan alweer de elfde speelweek georganiseerd door Fun4kids.

De speelweek is dit jaar van 12 tot en met 16 augustus. We hebben het programma alweer rond en het programmaboekje valt één dezer dagen ook weer in de brievenbus. Er zitten weer leuke dingen bij, waaronder de beautydag met tattoos, hutten bouwen, koken en bakken, springkussens en een uitgebreide sportdag.

"Om de begroting sluitend te krijgen kunnen we alle extra's gebruiken. Evenals vorige jaren zijn we druk bezig om vrijwilligers hiervoor te krijgen. Als vrijwilliger is het erg dankbaar werk. Al zou iedere ouder van de deelnemende kinderen komen helpen, dan hebben wij er genoeg. Dat is het niet alleen, je ziet als ouder ook wat er allemaal gedaan wordt voor de kinderen en hoeveel plezier ze hebben.

De mailing naar de vaste waarden is de deur uit en de eerste aanmeldingen druppelen al binnen. Mocht u ook één of meerdere dagdelen willen helpen; geef u dan op via info@fun4kidsweek.nl, dit geldt ook voor de vaste waarden die per ongeluk geen mail hebben gehad. Ook kunt u zich opgeven bij de voorverkoop op 29 juni. Dan staan wij de hele dag bij de Jumbo om weekkaarten te verkopen in combinatie met een appelflappenactie. We rekenen op uw steun." (info@fun4kidsweek.nl)

Meer berichten