Logo gemeentenieuwsonline.nl

Koor en samenzang avond Lienden

LIENDEN - Op zaterdag 18 mei organiseert de Christelijk Gemengde Zangvereniging Hosanna uit Lienden een koor- en samenzangavond in de Hervormde Kerk in Lienden.

Deze avond zingt het koor een aantal liederen uit hun repertoire en er zal ook veel samenzang zijn. De bedoeling van deze avond is om de luisteraars enthousiast te maken voor koorzang. "Wij bestaan nu 73 jaar en tellen 27 leden. Echter door de vergrijzing gaat het ledenaantal achteruit. We willen graag enthousiaste zangers/zangeressen werven. Hiertoe hebben wij al en gedeelte van ons repertoire aangepast. We zingen liederen variërend van de Deutsche Messe tot aan opwekking."

Het koor staat onder leiding van de dirigente Matty Huls. De orgelbegeleiding wordt verzorgd door Henk Keuken. Soliste is Martine Timmer. Violisten Annemijn en Hannelore van der Laan. De avond begint om 19.30 uur. De kerk is open om 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor het nuttigen van een bakje koffie of thee in de Open Deur. "Mocht u/jij na deze avond bij ons willen komen zingen, neem dan contact op met Jolien Zaaijer (secretaris) 06 26743261 of Geurt Berends (voorzitter) 06 12226545. We repeteren iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Open Deur."

Meer berichten