Repetitie jongerenorkest Future. (foto: Van Workum)
Repetitie jongerenorkest Future. (foto: Van Workum) Foto: van workum

Saxofoon, bugel of trompet spelen?

Algemeen

HERVELD - Vanaf 6 mei tot en met 1 juli is het mogelijk gratis muzieklessen te volgen bij muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Herveld-Andelst. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf groep 5-8.

"Je kunt, zolang de voorraad strekt, kiezen uit saxofoon, trompet, bugel of hoorn en ook slagwerklessen zijn mogelijk. De lessen zijn in de grote zaal van De Hoendrik in Herveld, van 17.05-17.45 uur. Als je na de zomervakantie verder wil gaan met muziek maken, dan pas word je lid van onze vereniging. Als je hier ook aan mee wil doen, moet je je wel even aanmelden via willibrordus.ha@gmail.com. Vermeld je naam, telefoonnummer, je leeftijd en welk instrument je het liefste wil gaan uitproberen."

Speciaal om iedereen, ook oudere kinderen en volwassenen, te laten zien hoe gezellig het is om samen muziek te maken, is er op maandagavond 6 mei een inlooprepetitie van ons jongerenorkest Future. Dat repeteert van 18.50-19.20 uur in De Hoendrik en laat deze avond horen hoe een repetitie in elkaar steekt. "Onze dirigent Hans van Hees, die ook de groepslessen zal verzorgen, heeft weer een nieuw muziekstuk dat we gaan repeteren. Je kunt dus meemaken hoe zo’n nieuw nummer voor de eerste keer uitgeprobeerd wordt!"

"Als je zelf al een instrument speelt, dan mag je deze avond ook gewoon mee komen spelen bij Future! Ook volwassenen die misschien jaren geleden muziek hebben gemaakt, zijn uitgenodigd te komen kijken, luisteren en eventueel mee te spelen. Voor hen is het mogelijk een aantal opfrislessen te komen volgen tot de zomervakantie."

Uitgelicht

Digitale krant