Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gezellige gesprekken tijdens de Alpha cursus. (foto: Alpha Nederland)
Gezellige gesprekken tijdens de Alpha cursus. (foto: Alpha Nederland) (Foto: Alpha Nederland)

Is er meer? Alpha in Ochten!

OCHTEN - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Ochten wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Ochten gaat op 2 mei een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18:45 tot 21:30 uur op Bagijnestraat 9 in Ochten. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent er welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl, facebook.com/alphaochten of neem contact op met Lisa van Doorn, 06 42541600.

Meer berichten