Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Swobrik. (foto: Welzijn Rivierstroom)
De Swobrik. (foto: Welzijn Rivierstroom) (Foto: Welzijn Rivierstroom)

Ben ik een Swobrikchauffeur of -bijrijder?

NEDER-BETUWE - Om meer flexibiliteit te bieden wil Stichting Welzijn Ouderen het team van chauffeurs en bijrijders uitbreiden. Swobrik vervoert inwoners van 55 jaar en ouder en mensen met een ( eventuele tijdelijke) beperking van alle leeftijden.

De bus rijdt al jaren in Neder-Betuwe en staan bekend om de aandacht die ze geven aan mensen die ze vervoeren. Zo lopen de chauffeurs of bijrijders bijvoorbeeld altijd even mee naar de voordeur als iemand dat zelf niet meer kan.

"Wij willen chauffeurs de mogelijkheid bieden om verschillende dagdelen te rijden. Dit vraagt naast een goede planning om voldoende chauffeurs. Wanneer u jonger bent dan 75 jaar en bereidt bent om minimaal één dagdeel per week te rijden, dan drinken we graag een kopje koffie met u. Als echte Swobrik chauffeur vindt u het contact met mensen fijn en helpt u graag. Naast rij-ervaring is het ook belangrijk dat u een kleine administratie bij houdt. Dit leggen we graag aan u uit. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Rosemarie Verwoerd, 0488 443210, johanenrosemarie@upcmail.nl."

Meer berichten