William Smulders en Lieke Grey. (foto: Picture people)
William Smulders en Lieke Grey. (foto: Picture people) Foto: Picture people

William Smulders & Lieke Grey live tijdens het Sonsbeek Lentefestival Arnhem

Algemeen

ARNHEM/ELST - William Smulders & Lieke Grey treden live op tijdens het Sonsbeek Lentefestival Arnhem op zondag 24 maart om 14:00 uur
aan de Zijpendaalseweg.

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey afkomstig uit Elst (gld) staat garant voor een onvergetelijke optreden met steengoede live muziek en entertainment. Contact maken en er samen met de zaal een feest van maken, met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote, dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.


Nog heel even en dan is het écht lente – dat wordt gevierd op zondag 24 maart met het Sonsbeek Lentefestival. Op zes horecalocaties in Park Sonsbeek wordt live muziek gemaakt door artiesten met een Arnhemse twist. Bij lieflijk lenteweer wordt er op de terrassen gespeeld, bij stormachtig lenteweer maken we het binnen extra gezellig.

Het festival, dat voor de derde keer op rij plaatsvindt, is gratis toegankelijk en speelt zich af op de volgende (horeca)-locaties: Stadsvilla Sonsbeek, Grand Café Aan de Beek, De Molenplaats, De Palatijn, Sonsbeekpaviljoen en Brasserie De Boerderij.

Uitgelicht

Digitale krant