Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Tweedehands-kledingbeurs voor volwassenen

HETEREN - De lente is al volop in het land geweest. Dat vraagt om actie! Alle kledingkasten moeten eens goed worden nagekeken en uitgeruimd. En wat nog goed draagbaar en schoon is heeft recht op een volgende eigenaar. Dat kan weer gerealiseerd worden op de halfjaarlijkse kledingbeurs voor volwassenen in De Vloedschuur in Heteren.

Tegen zeer kleine prijsjes wisselt veel kleding van eigenaar. Een mooie gelegenheid om ook uw eigen garderobe met iets nieuws aan te vullen! Behalve jassen, jurkjes, truien en broeken zijn er weer volop schoenen, riemen, tassen en sjaaltjes te koop. Er is voldoende keus. Zowel voor dames als voor heren. De Vloedschuur wordt daarom op zaterdag 23 maart opnieuw omgetoverd tot kledingmarkt. De deuren staan tussen 12.00 en 14.30 uur voor u open. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u heerlijk uw slag slaan. Er is, zoals gewoonlijk ,voldoende gelegenheid om de kleding te passen. Eventuele kledingadviezen zijn weer bij de prijs inbegrepen!

Inleveren kleding

Voor deze markt kan de organisatie nog kleding, schoenen, handtassen en accessoires (zoals sieraden, riemen en sjaals) gebruiken. Als u uw kledingkast aan een goede opruimbeurt gaat onderwerpen kunt u alle overbodig geworden, maar nog draagbare en schone kleding en accessoires op donderdag 21 maart van 18.30-21.00 uur en vrijdag 22 maart tussen 15.00 en 17.00 uur en van 18.30-20.30 uur inleveren bij De Vloedschuur. Het adres is Kerklaan 4a in Heteren. De opbrengst van deze markt komt weer geheel ten goede aan de instandhouding van De Vloedschuur.

Meer berichten