Ensemble Tricolore. (foto: Ger Wijtsma)
Ensemble Tricolore. (foto: Ger Wijtsma)

Ensemble Tricolore opent serie huisconcerten in Opheusden

Algemeen

OPHEUSDEN - Het Cultureel Comité neder-Betuwe start op 30 maart met het eerste huisconcert van 2019 bij de familie Bos van 'de Heeren van Opheusden.


Het wordt een boeiend programma met werken van Haydn, Ravel, Brahms, Bartok en Fauré. Ensemble Tricolore is in 1996 opgericht en bestaat sinds 2001 uit Iris van der Wardt, fluit, Ietsje Bontekoe, hoorn en Annette Middelbeek, piano. Door de jaren heen hebben de musici een aantrekkelijk en gevarieerd repertoire opgebouwd en een bezoek aan hun website www.ensemble-tricolore.nl is zeker de moeite waard. Hier staat hier ook meer informatie over de achtergrond van de drie musici.

Het Cultureel Comité Neder-Betuwe heet iedereen welkom vanaf 19.30 uur bij de familie Bos aan de Rijnbandijk 18 in Opheusden. Het concert start om 20.00 uur.

Parkeren kan aan de Swaenenstate te Opheusden: tussen de Aldi en AH ligt een parkeerterrein achter de oude kerk. Dit terrein is toegankelijk vanuit de Dorpsstraat en Hamsestraat. Vandaar is nog twee à drie minuten lopen. "Bent u slecht ter been dan kan er - bij uitzondering - geparkeerd worden bij de familie Bos." Het concert begint om 20.00 uur. De kosten bedragen 12,50 voor volwassenen en tot 18 jaar 7,50 euro.
Zich opgeven kan via Inge Smit. email:ccnedbet@gmail.com. Meer info over deze activiteiten staat op www.cultuurnederbetuwe.com.

Uitgelicht

Digitale krant