Logo gemeentenieuwsonline.nl

Een jaar tennissen voor vijftig euro

REGIO - "Kent u de tennisvereniging De Kleimeppers? Zo niet, dan is dit het moment om tot 31 december voor 50 euro, dus bijna een héél jaar lang, bij ons te komen tennissen."

"Wij zijn een tennisvereniging, waar sportiviteit en gezelligheid boven aan staan, maar spelen ook in competitieverband. Onze vereniging heeft 5 KNLTB-goedgekeurde kunstgrasbanen met ledverlichting. Wij hebben momenteel zo rond de 100 leden. U kunt dus vrijwel zeker op elk moment op de banen terecht. Na uw partijtje tennis kunt u terecht in ons clubhuis, of op ons terras van waar u een goed uitzicht hebt op de verrichtingen op de vijf banen.

De bar wordt door 35 vrijwilligers die onlangs IVA (Instructie Verantwoord Alcoholgebruik) gecertificeerd zijn gerund. De barcommissie zorgt tijdens toernooien of andere activiteiten voor extra hapjes en broodjes. Voor kleinere verwondingen is er een ehbo-trommel aanwezig, Ook heeft de vereniging een AED, waar voor leden gediplomeerd zijn. Ons complex wordt onderhouden door een groep vrijwilligers, samen met de Onderhoudscommissie en de ‘groundsman’.

Jaarlijks wordt er een KNLTB-toernooi georganiseerd, waar ieder lid van andere tennisverenigingen aan kan deelnemen. Voor de overige toernooien is onze Technische Commissie verantwoordelijk. 55-plussers kunnen samen met leeftijdsgenoten op maandagmorgen een balletje slaan. Wilt u tennislessen nemen dan kan dat uiteraard ook bij ons. Mocht u belangstelling hebben voor ons aanbod dan kunt informatie vinden op onze website, www.dekleimeppers.nl, of via secretariaat@dekleimeppers.nl."

Meer berichten