Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gesloten toneeldoek. (foto: Rene Aarns)
Gesloten toneeldoek. (foto: Rene Aarns) (Foto: rene aarns)

Toneelvereniging Sint-Genesius stopt

BETUWE - Toneelvereniging Sint-Genesius stopt. Op 10 maart 1983 is onze toneelvereniging opgericht en 10 maart 2019, 36 jaar later, komt er een einde aan. Met pijn in ons hart hebben we woensdag 12 december gezamenlijk moeten besluiten definitief te stoppen.

"Het aantal leden is al geruime tijd dalende en tot een dusdanig aantal gedaald (vanaf 1 januari 2019 nog maar vijf leden), dat het voortbestaan van de vereniging niet meer mogelijk is. Alle inspanningen ten spijt, in de afgelopen jaren, om onze vereniging uit te breiden hebben tot geen resultaten geleid.

Na 35 toneeljaren is het doek gevallen en is er een einde gekomen aan onze mooie toneelvereniging. We danken allen die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd in de afgelopen jaren om alle uitvoeringen tot een succes te maken. Het was een geweldige tijd, waarin successen zijn gevierd, veel is gelachen, hard gewerkt en veel lief en leed is gedeeld. Ook danken wij ons trouwe publiek die ons in de afgelopen jaren hebben bezocht tijdens de uitvoeringen. Uw bezoek is door ons altijd zeer gewaardeerd. Wij hebben altijd met veel plezier voor u gespeeld. We gaan het missen. Bedankt."

Meer berichten