Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Kerstcrea's van Bridgeclub 3 Sans-Atout. (foto: Henk Pennings)
De Kerstcrea's van Bridgeclub 3 Sans-Atout. (foto: Henk Pennings) (Foto: Henk Pennings)

Bridgeclub 3 Sans-Atout Sinterklaasdrive en kerstdrive

HERVELD - Als deze pluim de lezers bereikt zijn de kortste dagen al weer voorbij en zijn de goede voornemens óf nog voornemens óf realiteit. De pluim is voor de evenementencommissie van Bridgeclub 3 Sans-Atout die zowel voor de Sinterklaasdrive als de kerstdrive enorm hebben uitgepakt.

Op 29 november werden alle leden verrast met een wervelende Sinterklaasdrive inclusief de enige echte Sinterklaas. De aankleding, de cadeautjes, de versnaperingen bij de koffie, de gedichten en een rasechte Zwarte Piet zorgden voor de vertrouwde Sinterklaassfeer.

Op 20 december werd het nog eens dik over gedaan met de kerstdrive. 128 leden in dresscode kerst bewonderden bij binnenkomst de prachtige door de evenementencommissie en haar helpers gemaakte kerststukken op de met kaarslicht verlichte prijzentafel. Na vijf ronden bridge werd de zaal omgetoverd tot een ware kerstambiance waar de leden werden uitgenodigd aan tafels van 8 personen voor de jaarlijks afsluitende kersttractatie.
Voorzitter Ton van Amsterdam blikte terug en vooruit en prees de vereniging met zijn vele vrijwilligers. Zij werden allemaal in het zonnetje gezet en ontvingen als dank een heerlijke banketstaaf.
Hierna volgde de prijsuitreiking van de drive en als klap op de vuurpijl werden zowel de kerststukken als de flessen wijn, waarvan er op elke tafel één stond, verloot onder de leden die aan de bewuste tafel zaten.
Elkaar mooie kerstdagen wensend gingen de leden, met of zonder prijs, met een warm clubgevoel naar huis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>