Afbeelding

Couleur Locale zingt rond kerst in Hemmen en Heteren

Algemeen

HEMMEN/HETEREN - Couleur Locale sluit het jaar af met twee concerten! Op zaterdag 15 december om 16.00 uur bij de kerstmarkt in het kerkje van Hemmen en op zondag 23 december om 14.30 uur aan de dijk in de katholieke kerk in Heteren.

Het gemengd koor Couleur Locale uit Heteren heeft zich met groot enthousiasme voorbereid op deze optredens. "Wij zullen bekende kerstliederen laten horen, maar vooral ook hoe in andere landen en tijden over kerstmis gezongen werd. Ook zullen we klassieke, niet direct aan kerst gebonden liederen en spirituals ten gehore brengen."

"In het voorjaar wordt het jaarlijkse concert in De Vloedschuur in Heteren gehouden. We streven ernaar minimaal vier keer per jaar op te treden. Kent u Couleur Locale niet? Kom dan nu eens luisteren en genieten van ons optreden. Onze 26 koorleden komen niet alleen uit Heteren, maar van Arnhem tot Wageningen, Oosterbeek en Elst. We hopen met ons gevarieerde optreden ook toehoorders enthousiast te maken om een keer op onze wekelijkse oefenavond te komen kijken en meezingen! Vooral sopranen, tenoren en bassen zijn welkom. Zoek via onze website contact met ons of nog beter: kom op donderdagavond eens langs in de Julianaschool waar we wekelijks repeteren vanaf 20.00 uur. Meer info staat op: www.koorcouleurlocale.nl."

Uitgelicht

Digitale krant