Prins en Prinses Driel. (foto: Magda Essers)
Prins en Prinses Driel. (foto: Magda Essers) Foto: Magda Essers

Prinsenwissel bij De Toorenuulen

Algemeen

DRIEL - Op zaterdag 17 november zullen Prins Gijs de 1e en Prinses Truus, na twee jaar het prinsenpaar van carnavalsvereniging De Toorenuulen te zijn geweest uitgeleide worden gedaan.

"Wij hebben de afgelopen jaren genoten van hun aanwezigheid. Vooral hoe onze prins bij de sleuteloverhandiging de lachers op zijn hand kreeg. Ook had hij zijn woordje klaar als wij bij zusterverenigingen op bezoek gingen. Maar bij De Toorenuulen, is men twee jaar het Prinsenpaar en dan moet men plaatsmaken voor een nieuw paar. Wie zal het worden?.

In ons dorp gonst het van verschillende namen en daarom hebben wij op facebook hints geplaatst. Voor 15 november kan men een poll invullen met de naam. Ook nieuw is met dank aan een andere vereniging om op zaterdag 17 november enveloppen te kopen. In een van de enveloppen staat de naam van de prins. Degene die de naam in zijn of haar envelop heeft, krijg een prijs.

Velen hebben al toegezegd aanwezig te zullen zijn. Kapell 3 l zal samen met DJ Robin de avond muzikaal verzorgen. Het belooft weer een mooie avond te worden. De Oldenburg, onze residentie is vanaf 19.30 geopend. Wij hopen dat velen ons prinsenpaar zullen uitzwaaien en het nieuwe paar zullen verwelkomen. Om 20.11 uur begint de avond."

Uitgelicht

Digitale krant