Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - De competitie is weer van start gegaan, met goede resultaten voor de meeste HTTC-teams. Het eerste team speelt een klasse hoger en begon met een derby tegen Etac.

Na een spannende wedstrijd zegevierde de gasten uit Elst met 6-4. Lennard Springvloet Dubbeld was, met drie winstpartijen, de ster van de avond en won samen met Marco Knaap ook het dubbelspel. Team twee kende een voortreffelijke seizoenstart, Slagvaardig werd met 9-1 verslagen. Ramona Gerritsen kwam met drie zeges prima voor de dag, vader Rudy volgde dit goede voorbeeld. Ronald Stevens won tweemaal en was samen met Ramona succesvol in het dubbelspel.

Het derde team redde het niet tegen het sterkere Kracht en Vriendschap. Frank Balzer en Hans Wassink wonnen eenmaal. Team vier beleefde tegen Hutaf een plezierige start en won met 9-1. Tinus Westerhof gaf, met de nodige toverballen, zijn tegenstanders geen kans. Alaa Alsaaidi bleef ook keurig ongeslagen. Yoeri Liethof liet zich eenmaal verrassen en won samen met Alaa het dubbelspel.

Het vijfde team won met 7-3 van Bit.nl. De gasten hadden een sterke speler, die Wilma Stap, Erik van Welie en Bart Barends eenmaal versloeg. Het dubbelspel werd keurig gewonnen door Bart en broer Daan. Team zes begon ook prima, Zevenaar werd met 7-3 verslagen. Rogier van Balgooi bleef knap ongeslagen. Dani Vos won keurig tweemaal en Sascha Colen wist bij zijn debuut ook te scoren.

Bij de jeugd kwamen Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom uitstekend voor de dag. Herpen was kansloos, Niels en Bodhi wonnen ieder viermaal en ook tweemaal het dubbelspel, derhalve een 10-0 overwinning.

Meer info staat op www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant