Kledingbeurs in de Vloedschuur.(foto: M.Heijnis)
Kledingbeurs in de Vloedschuur.(foto: M.Heijnis) Foto: kledingbeurs in de Vloedschuur

Tweedehands kledingbeurs voor volwassenen in Heteren

Algemeen

HETEREN - Heeft u zin in iets nieuws voor de komende herfst en winter? Kom dan naar de volgende kledingmarkt van de Vloedschuurgemeente! Die wordt zaterdag 22 september gehouden in de Vloedschuur aan de Kerklaan tin Heteren.

De Vloedschuur wordt weer een heuse kledingmarkt waar iedereen rustig kan snuffelen tussen de fraai gesorteerde rekken. Tegen zeer kleine prijsjes zijn er jassen, jurkjes, truien en broeken maar ook schoenen, riemen, tassen en sjaaltjes te koop. Er is voldoende keus. Zowel voor dames als voor heren. Voor een pauze-moment is er opnieuw koffie of thee met zelfgebakken lekkers te koop. De deuren staan tussen 12.00 en 14.30 uur open. En natuurlijk zijn eventuele kledingadviezen weer bij de prijs inbegrepen!

Inleveren kleding: Voor deze markt kan de organisatie nog kleding, schoenen, handtassen en accessoires (zoals sieraden, riemen en sjaals) gebruiken. 'Als u uw kledingkast aan een goede opruimbeurt gaat onderwerpen kunt u alle overbodig geworden, maar nog draagbare en schone kleding en accessoires op donderdag 20 september van 18.30-21.00 uur en vrijdag 21 september tussen 15.00 en 17.00 uur en van 18.30-21.00 uur inleveren bij de Vloedschuur aan de Kerklaan 4a in Heteren.

Alle overgebleven kleding wordt aan goede doelen gegeven. De opbrengst van deze markt komt weer geheel ten goede aan de instandhouding van de Vloedschuur.

Uitgelicht

Digitale krant