Collecte Handicap.nl in Zetten

Algemeen

ZETTEN - Onder het motto 'Iedereen eerlijke kansen' wordt in Zetten gecollecteerd voor de organisatie Handicap.nl. Deze naam zal even moeten wennen. Het is de nieuwe naam voor twee organisaties die zijn samen gegaan, namelijk het Fonds Verstandelijk Gehandicapten, en het Revalidatiefonds.

Het doel van deze collecte is om mensen met een handicap (verstandelijk of lichamelijk) meer kansen te bieden om volledig mee te kunnen doen in onze samenleving. Voor het Fonds Verstandelijk Gehandicapten werd elk jaar al in Zetten gecollecteerd. Met de opbrengst van deze collecte werden tot nu toe enkele projecten in Elst financieel gesteund.

Behalve de nieuwe naam is er nog een verandering: op de collectebussen zit een sticker met een code. Met de bank-app kan dan via uw mobieltje een gift worden overgemaakt. Handig als u geen contant geld in huis hebt tijdens de collecte. Al met al voldoende motivatie voor onze collectanten om met enthousiasme op pad te gaan, in de week van 24 - 29 september. Verdere informatie staat op internet onder www.handicap.nl.

Uitgelicht

Digitale krant